HTML

Magyar csoda

Az ország helyzete siralmas. De talán nem reménytelen. Egy „magyar csodára” lenne szükségünk. Hogyan csináljuk? Az utcaseprőtől a miniszterelnökig: TE ma mit tettél érte?

Ezt a blogot TE írod

Erre a blogra TE is írhatsz! Hozzászólásodat, ha arra érdemes, újraközlöm bejegyzésként, hogy üzeneted messze szóljon. (a hozzászólásodat mint ráutaló magatartást úgy értelmezem, hogy ehhez hozzájárulsz)

Friss topikok

Linkblog

megvédeni minél több magyarországi munkahelyet

2009.04.08. 08:45 Vidéki (magyarcsoda.blog.hu)

Ha az ember végigolvassa a Bajnai politikai programját, szimpátiát ébreszthet. A legfőbb kitűzött cél: megvédeni minél több magyarországi munkahelyet. Támogatni akarja a magyarországi munkahelyek döntő többségét adó kis- és középvállalkozókat (az eddig kizárólag külföldi tőketulajdonosokat preferáló gazdaságpolitikai irány helyett). Ha ezek egyre egészségesebben képesek működni, talán a rendkívül kedvezőtlen foglalkoztatottsági arány is javul majd, és a bővülő munkaerőpiac képes lesz felszívni továbbszolgáló nyugdíjasok, a közszolgálatban, korkedvezményes és rokkantnyugdíjazásban ma menedéket találó hatalmas tömeget, a jelenleg meglévő négyszázezer munkanélküli mellett. A nyugdíjakkal kapcsolatban az inflációkövető nyugdíjemelést vesz tervbe a svájci indexálás helyett.

Nemrégiben Kéri László zártkörű beszélgetést hívott össze Orbán Viktor részvételével. Ennek ellenére valaki hangfelvételt készített és a beszélgetés tartalmát kiszivárogtatta. Ebből kiderült, hogy Orbán Viktor inflációkövető nyugdíjemelést tart szükségesnek. A propagandisták azonnal rácsaptak, kiemelve, milyen ellenséges beállítottságú a nyugdíjasokkal szemben.  Most ugyanez szerepel a politikai programban, érdekes módon azok akik annakidején kígyót-békát kiabáltak, most hallgatnak, mint dinnye a fűben.

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány válság bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr41053234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.