HTML

Magyar csoda

Az ország helyzete siralmas. De talán nem reménytelen. Egy „magyar csodára” lenne szükségünk. Hogyan csináljuk? Az utcaseprőtől a miniszterelnökig: TE ma mit tettél érte?

Ezt a blogot TE írod

Erre a blogra TE is írhatsz! Hozzászólásodat, ha arra érdemes, újraközlöm bejegyzésként, hogy üzeneted messze szóljon. (a hozzászólásodat mint ráutaló magatartást úgy értelmezem, hogy ehhez hozzájárulsz)

Friss topikok

Linkblog

Te ma mit tettél a magyar csodáért?

2009.03.16. 09:00 Hunfucius

Az ország helyzete siralmas. De talán nem reménytelen. Egy „magyar csodára” lenne szükségünk. Becsülettel, felelősséggel, bátran és okosan újra kell építenünk ezt az országot. Hogy pontosan hogyan csináljuk? Ki mit tehet érte? Nem tudom. Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy kitaláljuk és szétkürtöljük a hívó szót.

Írd meg, hogy szerinted mit kell tennünk! Írd meg, hogy TE ma mit tettél a magyar csodáért. És hozzászólásod, ha arra érdemes, újraközlöm bejegyzésként, hogy üzeneted messze szóljon.

3 komment

Címkék: magyarország csoda

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr731002447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inszeminator · http://inszeminator.blog.hu 2009.03.16. 14:00:59

A páva még ide oda totyog a vármegyeháza tövében, ahol odabenn még a ránkszabadult pojác páváskodik, mi meg várjuk csak várjuk az új magyar csodákat.
Furcsa, de azt hiszem ki kell várnunk az egyetlen törvényes lehetőséget.
Akik ma bármit is tehetnének, az a néhány száz akinek eredendően ez kötelessége is lenne, azok a holnapokra gyűjtenek, az ország sorsa nem érdekli őket.
Az új magyar csodának majd ezek eltakarítása után kell nekikezdeni.
Türelem - a hatalmas fizetett médiahadsereg minden korai rossz kezdeményezést felnagyítva tovább élhet a hitelrontásból, erre számos példa akad.
Lehet, hogy kiábrándítóak ezek a szavak, de a változtatáshoz stratégia is kell, nem elég csupán a lelkesedés.

tomi67 2009.03.16. 14:45:06

Például én dolgoztam, ma termeltem valamit, bevételt hoztam magam és a társadalom számára. Nem nagypofával tüntettem az utcán

AdmiralRobert 2009.03.17. 10:45:25

tomi67: én is dolgoztam, bevételt hoztam magam és a társadalom számára. És mellesleg, tegnapelőtt tüntettem, mert jópár dolog nem tetszik ebben az országban. A kettő szerinted, kizárja egymást?
süti beállítások módosítása