HTML

Magyar csoda

Az ország helyzete siralmas. De talán nem reménytelen. Egy „magyar csodára” lenne szükségünk. Hogyan csináljuk? Az utcaseprőtől a miniszterelnökig: TE ma mit tettél érte?

Ezt a blogot TE írod

Erre a blogra TE is írhatsz! Hozzászólásodat, ha arra érdemes, újraközlöm bejegyzésként, hogy üzeneted messze szóljon. (a hozzászólásodat mint ráutaló magatartást úgy értelmezem, hogy ehhez hozzájárulsz)

Friss topikok

Linkblog

Nem enged a politika...

2009.03.26. 16:29 Hunfucius

Sajnos egyre kisebb az esély arra, hogy szakértő kezekbe kerüljön az ország, ugyanis a hazai politika nem akarja átadni az irányítást a szakmának: A Fidesz ragaszkodik ahhoz, hogy előrehozott választások legyenek, és nem hajlandó miniszterelnökjelöltekről tárgyalni. Érthető módon Surányi György, akit az egyik legesélyesebbnek tartottak a posztra ilyen körülmények között, kellően széles politikai támogatás nélkül nem vállalja az átmeneti kormány vezetését.

Félő, hogy az előrehozott választásokkal nem nyer az ország: a Fidesz nagy valószínűséggel győzelmet arat, de még ha vannak is jó elképzelései (amiről sajnos nem sokat tudni), azokat valószínűleg nem fogja tudni megvalósítani: politikáját korlátozni fogják egyrészt az előrehozott választás alatt tett ígéretei, másrészt az, hogy 2013-ban újra meg akarják majd nyerni a választásokat, amihez meg kell tartaniuk a népszerűségüket. Ilyen feltételek mellett nagyon nehéz lesz majd meglépni a létfontosságú, de valószínűleg drasztikus intézkedéseket...

2 komment

Címkék: politika gyurcsany

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr651027248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovk 2009.03.26. 22:35:03

A megbizatás az előrehozott választásokkal 4 évre szól, nem egyre.
süti beállítások módosítása